Brezplačno prevajanje besedil do 500 znakov brez presledkov! Brezplačno prevajanje besedil do 500 znakov brez presledkov!

Brezplačno prevajanje! Ni šala: mi vam brezplačno prevedemo besedilo do 500 znakov brez presledkov!

Naj prevajanje nudi hitre in kakovostne prevajalske storitve. Zagotavljamo najnižje cene prevodov v Sloveniji: cena prevajanja na stran že od 8 evrov. Posebej ugoden je prevod besedil iz angleščine, nemščine, hrvaščine in italijanščine v slovenščino in obratno. Študenti, ki pri nas opravijo lektoriranje diplomske naloge bodo prejeli brezplačen prevod povzetka diplomske naloge v angleščino. Mogoči so tudi prevodi diplomskih nalog. Za naročilo prevoda smo vam na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu, brez izjeme. Prevod besedila opravimo v roku, ki nam ga postavi naročnik, oziroma najkasneje v 24 urah. Ponudbo na povpraševanje za prevod vam bomo poslali najkasneje v 30 minutah. Sodelujemo tudi z uglednimi tujimi prevajalskimi agencijami.

Brezplačno prevajanje

Naj prevajanje vam nudi posebno storitev prevajanja: brezplačno prevajanje besedil z manj kot 500 znakov brez presledkov! Brezplačen prevod velja za vse jezike, ki jih prevajamo. V prevod je vključeno tudi brezplačno lektoriranje.

Imamo bogate izkušnje s prevajanjem, zato želimo ljudem ponuditi kakovostne in hitre prevode, ne da bi jim bilo pri tem potrebno seči globoko v denarnico, kot pri veliki večini ostalih ponudnikov. Verjamemo namreč v sonaravni in trajnostni razvoj, pri čemer želimo vsakomur omogočiti enako visoko raven storitev za hitro in kakovostno brezplačno prevajanje.

Popolna odzivnost

Stopite v kontakt z nami in se prepričajte o naši kakovosti. Za naročilo prevoda ali naročilo lektoriranja smo vam na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu, brez izjeme. Na vsako povpraševanje za prevod ali povpraševanje za lektoriranje odgovorimo najkasneje v 30 minutah.