V čem smo najboljši?

Zadali smo si en sam cilj: popolno zadovoljstvo vsake naše stranke. Za doseganje zadanega cilja smo si zamislili drzno in ambiciozno strategijo. Vsem našim uporabnikom želimo zagotoviti celostno ponudbo za prevajanje od trenutka, ko prvič vstopijo na našo spletno stran.

Paket ugodnosti za naše stranke med drugim vključuje:

  • takojšnja odzivnost na vsako povpraševanje za prevajanje besedila
  • hitri prevodi, ki so vedno prilagojeni naročniku
  • poceni prevajanje
  • popolna zaupnost vseh Vaših podatkov
  • predvsem in brez izjeme pa vrhunski in brezkompromisno kakovostni prevodi

Naša zavezanost do vas se ne konča z opravljenim prevodom besedila, saj je za nas trajnost naših storitev ravno tako pomembna. Iz tega razloga redno stopamo v kontakt z vsemi našimi strankami in zagotavljamo njihovo zadovoljstvo tudi v daljšem časovnem obdobju po opravljeni storitvi prevajanja.

POPOLNA ODZIVNOST

Za naročilo prevoda ali naročilo lektoriranja smo vam na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu, brez izjeme Na vsako povpraševanje za prevod ali povpraševanje za lektoriranje odgovorimo najkasneje v 30 minutah.

NAŠI TUJI PARTNERJI

Naša vrhunska kakovost prevodov dobiva odmevna priznanja tudi v tujini – pomemben del naše dejavnosti predstavlja sodelovanje s kakovostnimi in izkušenimi tujimi prevajalci ter naravnimi govorci ob prevajanju za druge prevajalske agencije, predvsem v okviru sodelovanja z največjo baltsko prevajalsko agencijo Linearis Translations.

Pri tem sodelovanju je kakovost naših prevodov stalno preverjana z vzpostavljenim sistemom zunanjih ocenjevanj, s čimer smo deležni neprecenljivih možnosti pri pridobivanju specifičnih kompetenc prevajanja in dodatnih praktičnih izkušenj.

Naj prevajanje ne uporablja brezosebnih elektronskih pomagal za prevajanje, saj je po našem mnenju človeški dejavnik, ki zajema tako znanje in izkušnje, kot tudi izredno široko splošno in specifično razgledanost, nezamenljiv in neprecenljiv, kar se pozna tudi na višji kakovosti prevodov, ob dodani vrednosti večje hitrosti prevajanja.

PROSPERANSA KLEMEN PUST S.P.

Beblerjeva ulica 2
5280 Idrija

Davčna številka: SI61282995
Matična številka: 6819559000
Glavna dejavnost: 74.300 (Prevajanje in tolmačenje)

Mobitel: (040) 729 687
Splet: www.naj-prevajanje.si
 E-mail: najprevajanje@yahoo.com
 E-mail: najprevajanje2014@gmail.com